​TV-inspektion – tjek for skader og brud, vi rykker hurtigt ud!

​Vi har sydfyns nyeste og mest professionelle udstyr.

Vi inspicerer alle kloakledninger fra ø90 mm til og med ø1600mm på stræk op til 300 meter i længden. Kontakt os på tlf: 50 54 88 23 og hør meget mere.

Har du en mistanke om, at der er brud eller skader på din kloak eller rør, bør du reagere omgående. Uopdagede skader kan koste dig dyrt i det lange løb.

I forbindelse med en hushandel bør du altid sikre dig, at kloakken er intakt. Tilstandsrapporten dækker nemlig ikke kloakker. En TV-inspektion kan give dig syn for sagen, hvad enten der er tale om rørbrud, forskudte samlinger eller rotteskader. Skader af disse arter koster hurtigt husejere mellem 40.000 og 100.000,- kr, så en kloak inspektion kan hurtigt være givet rigtig godt ud.

Professionel kontrol af din kloak

Vi tjekker for skader og brud, hvor du ikke selv kan. Vi står klar med TV-inspektion af kloaksystemet, så vi kan finde ud af, om der er aflejringer eller fremmede genstande i kloakrørene eller selve kloakken. Dine rør kan også være blevet ødelagt af trærødder eller rotter, eller rør og kloak kan have fået sætningsskader.

Med TV-inspektion kan vi se, om der er samlinger, som har forskudt sig og vurdere, hvordan vi bedst løser dit problem. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring og finder en effektiv og langtidsholdbar løsning.

Brug for en akut TV-inspektion?

Står du med et akut problem, så kører vi naturligvis ud hurtigst muligt. Ringer du til vores døgnservice, er vi klar til at rykke ud i løbet af kort tid. Kontakt os på tlf: 50 54 88 23

Bestil Kloak TV-Inspektion

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Står du med et stykke arbejde du skal have udført. Så kan du altid kontakte os, så finder vi en løsning sammen.

​Ring på telefon

50 54 88 23

Kontakt os

Rasmussen & Co. ApS Rørteknik

Kastanievej 2

5600 Faaborg

Har du spørgsmål, er du meget velkommen 

til at skrive eller ringe til os.

Telefon: 50 54 88 23​ 

E-mail: srbyg@live.dk 

CVR: 34710813

Medlem af:

Skriv til os

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og tager en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt